Portfolio

Portfolio

Design Studio MarcStyle ontwerpt, maakt en monteert. Wij leveren vele soorten reclameproducten, voor toepassing in -en outdoor. Van naambord tot billboard, van plak- tot led letter, van raamsticker tot vrachtwagenbelettering, van vlag tot lichtbak en… alles wat daar tussenin zit! 

Voertuigreclame

Of het nou gaat om één auto of een compleet wagenpark. Een personenauto of bestelbus. Met de juiste reclame trekt uw bedrijf de aandacht. Van het plakken van uw bedrijfslogo tot een volledige carwrapping. Wij ontwerpen en produceren verrassende, unieke voertuigreclames, passend bij uw bedrijf.

Vrachtwagen reclame

Zorg voor mooie reclame op de vrachtwagen en uw bedrijf heeft een eigen rijdend billboard. In onze designstudio werken wij uw wensen uit tot een mooi ontwerp. Zelfs levensgrote fullcolour prints zijn mogelijk.

Airtex wand

Met fotobehang maak je een wand weer helemaal als nieuw. Er is voor ieder project een oplossing. Omdat we tot 5 meter kunnen printen behoren naden tot het verleden. Ziet u het al voor zich? Uw bedrijfslogo op die ene kale wand of een uniek en inspirerend design in de vergaderruimte. Ook het bestickeren van uw showroom of beursstand behoort tot de mogelijkheden.

Beursstand - Lloyd Banking group

Een mooi voorbeeld van een totale standbelettering met snijteksten, XL fullcolour bestickering en verlichte doosletters.

Fries Museum Leeuwarden

In het Fries Museum is een prachtig voorbeeld te zien van printpanelen, snij-teksten en prints. Dit alles is door Designstudio MarcStyle ontworpen, gemaakt en gemonteerd.

West-Fries Museum

Voor het West-Fries Museum ontwierpen, maakten en monteerden wij een fullcolour behang en brachten wij belettering aan. Het resultaat spreekt voor zich.

Wandschildering

Ook voor wandschilderingen bent u bij Design Studio MarcStyle aan het juiste adres. Alles is mogelijk. Fantasie, stilleven, doorkijkjes, street art of een portret.

Marmer imitatie

Marmer is een kostbaar product. Met de huidige moderne technieken zijn wij instaat een marmerlook te creëren die haast niet van echt te onderscheiden is. Op dit voorbeeld ziet u een paneel dat voorzien is van een marmerimitatie. Maar ook kunt u denken aan het vermarmeren van tafelbladen, lambrisering, vloeren of wanden.

Design studio MarcStyle
De Trompet 18b
1601 MK Enkhuizen