Ons aanbod

Designstudio MarcStyle is gespecialiseerd in het ontwerp van uiteenlopende reclameproducten. Van 3D ontwerp voor branding van uw beursvloer of kantoorpand tot autoreclame door middel van carwrapping, belettering en bestickering. We zijn van begin tot eind betrokken om dé juiste branded signing te realiseren, waarmee uw bedrijf direct in het oog springt. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wij ontwerpen, maken en monteren. Bij Design Studio MarcStyle wordt u volledig ontzorgd! 

Ontwerp

Bij Designstudio MarcStyle zijn wij niet alleen van de uitvoering. Wij denken graag met u mee over het ontwerp. Of geeft u ons de vrije hand en laat u zich verrassen met een uniek en eigentijds ontwerp? MarcStyle ontwikkelt complete visuele ontwerpen voor reclame op bedrijfswagens en voor de profilering van uw bedrijf of project. 

Autoreclame

Belettering en ontwerp

Design Studio MarcStyle is er voor belettering van uw auto, bedrijfswagen of vragenwagen, maar ook voor bestickering van de ramen van uw kantoorpand, bewegwijzering in uw bedrijfspand of gevelreclame. Wij werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit die garantie geven op onze werkzaamheden en streven altijd naar het beste eindresultaat. 

Full-colour wrapping

Carwrapping, u heeft er vast weleens van gehoord. Door het aanbrengen van speciale vinylfolie op de gehele auto creëren wij een compleet nieuwe look. U kunt uw auto voorzien van een andere kleur, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het nabootsen van diverse structuren. Wat dacht u van een auto in marmerlook? Of bestickering met een houtstructuur, als een echte Amerikaanse ‘woody’ is mogelijk. Niets is te gek bij MarcStyle.

Totale carwrapping.

Tijd om uw wagen in een nieuw jasje te steken? Carwrapping maak het mogelijk uw complete auto te voorzien van een andere look. MarcStyle is specialist in het ontwerpen en aanbrengen van complete carwrapping. Wij kleuren graag buiten de lijntjes. Wat dacht u van een transparante cast print, waardoor de oorspronkelijke lak van de auto (gedeeltelijk) zichtbaar blijft? Met carwrapping creëren wij door middel van het aanbrengen van vinylfolie een unieke uitstraling voor uw auto. En uw originele autolak is bovendien beter beschermd tegen krassen dankzij een paint protection film!

Op zoek naar een nieuwe look voor jouw auto? Vraag naar de carwrapping oplossingen van Designstudio MarcStyle!

Gevel- en raambelettering

Ook het aanzicht van uw bedrijfspand is bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Laat uw bedrijf opvallen en wees zichtbaar met belettering op gevels, lichtbakken, vlaggen, speciale signing en spraakmakende visuals. Wij ontwerpen, maken en monteren gevelbelettering, maar bestickeren bijvoorbeeld ook ramen, deuren en wanden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Interesse? Vraag direct een offerte aan.

In- en outdoor bewegwijzering

Heeft u er wel eens bij stilgestaan hoe vaak kantoorgebouwen, winkels, ziekenhuizen, parken en musea worden voorzien van bewegwijzering? Designstudio MarcStyle combineert het nuttige met het aangename. Wij kunnen de in- en outdoor bewegwijzering voor onze rekening nemen, voorzien de route van de juiste markeringen en zorgen ervoor dat uw bewegwijzering niet alleen functioneel is, maar ook in het oog springt. In- en outdoor bewegwijzering? Laat het ontwerpen door Designstudio MarcStyle. 

Beurspresentatie

Geef uw conferentie, beurs of congres uitstraling met speciale en unieke decorstukken, belettering en visuele communicatie. Voorzie uw beurs van spraakmakende branding door signing die in het oog springt. Wij kunnen uw complete beursvloer voorzien van de juiste look en feel door middel van branded lichtbakken, vlaggen banners, informatiezuilen en decorstukken. Benieuwd wat wij voor de decorbouw van uw conferentie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Design studio MarcStyle
De Trompet 18b
1601 MK Enkhuizen