Referenties

"Klant aan het woord"

Beste Marc van Designstudio MarcStyle, bedankt voor het meedenken en de snelle service voor het realiseren voor de gehele belettering in het pand voor mijn klant F-act in Enkhuizen.

Ook de complimenten voor je collega Annemiek Appelman voor het plakken van de mooie raamfolie.
Maartje Durge
Tevreden klant
Afgelopen zondag stond ik voor het eerst op een jaarmarkt met mijn coachingspraktijk. Aangezien mijn produkt/dienst moeilijk visueel te maken is, vond ik het lastig te bedenken hoe ik dan de aandacht van het publiek zou kunnen trekken.

In ieder geval de naam van mijn praktijk voor de naamsbekendheid, een pakkende slogan om het publiek aan het denken te zetten, wat foldermateriaal…

Om vooral maar op te vallen in die lange rij van kraampjes, besloot ik een spandoek te laten maken door Marc. Zelf een ontwerp gemaakt en, inclusief de bijbehorende JPEG-bestandjes, gemaild naar Marc. Nu had Marc ervoor kunnen kiezen om het doek zo door de drukpers te laten gaan. Ik had als klant immers precies laten zien hoe ik het hebben wilde. In plaats daarvan koos Marc ervoor om het ontwerp wat te wijzigen, zodat én mijn logo én de slogan beter tot zijn recht kwamen. Mijn akkoord was aan zijn ontwerp dus gauw gegeven!

Mijn grote en fleurige spandoek was zo’n eyecatcher dat het publiek al lezend voor mijn kraam langs kwam. Het doel was zeker bereikt!

Bijkomend voordeel: door de sterke kwaliteit hoefde ik niet bang te zijn dat hij zou scheuren door de harde wind en regen en stond ik zelf nog beschut ook.

Als iemand in mijn netwerk zou vragen waar hij een spandoek moet laten maken, zal ik met volle overtuiging zeggen.
Yolanda van der Arend
Tevreden klant
Wij kregen een aanvraag van een klant voor produceren van paspoorthoesjes met een FC opdruk. Klein aantal, op een offset machine niet te doen. Met zeefdruk konden de mapjes niet bedrukt worden, de inkt losliet van de folie. Marc gebeld, of hij een oplossing wist hiervoor. Printen misschien, kan dat op vellen of aan de rol en kunnen wij het daarna verwerken?

Marc is gekomen, heeft folie meegenomen, snel proeven gemaakt waar we lastesten op konden doen en, samengevat, hij kwam, zag en overwon.

Razendsnelle service, goed advies en een zeer mooi eindresultaat, Onze klant tevreden en wij blij met de kwaliteit van het printwerk en de verleende service. Wij bevelen Marc van harte aan, niet alleen voor het printen maar ook voor zijn meedenken, inzicht, kennis en service.
Djoeke Broersen- Kef
Tevreden klant
Vorige maand vroeg ik aan Marc of hij de zijruit van mijn bus wilde beplakken met folie, nadat deze in Rome in de vakantie was ingeslagen. Ook of hij wat stickers wilde maken voor mijn gebaksdozen. Onderweg naar Marc bedacht ik mij dat de stickers wat rondingen zouden moeten hebben, omdat eten niet vierkant is.

Bij Marc aangekomen zag ik al snel dat hij een vakman is. Wat hij doet, ziet er namelijk makkelijk uit. Iets er makkelijk uit laten zien, vergt jarenlange ervaring. Tijdens het beplakken van het raam hadden we een gesprek, maar de ogen van Marc bleven geconcentreerd gericht op zijn werkzaamheden.

Na het beplakken van het ruit gingen we in één vloeiende beweging door naar zijn computer. Het eerste wat Marc deed, was de hoeken van het logo weghalen en er rondingen van maken. Fantastisch!!!! Ook nu weer geconcentreerd aan de slag en de eerste opzet was meteen een succes. Deze man hoef je niks te vertellen. Hij weet het gewoon! Ik kreeg nog enkele proefstickers mee en verliet meer dan tevreden het pand.

Ik kan Marc met al zijn beletteringskunsten van harte aanbevelen bij een ieder die hiermee iets zou willen doen.
Eelco Sondorp
Tevreden klant

Design studio MarcStyle
De Trompet 18b
1601 MK Enkhuizen